YDELSER

JEG TILBYDER

LOGO DESIGN

Jeg tilbyder udarbejdelse af dit nye logo design, som viser hvad din virksomhed står for og brænder for. Jeg har selv en særlig kærlighed for simple, minimalistiske logo designs, men hvis dit firma ønsker et helt specielt logo, er det noget jeg med glæde sætter mig ned og skaber.

Ved bestillingen af et nyt logo hos mig, vil du ved første udkast modtage 3 forskellige logoer, så du har lidt forskellige vinkler at vælge mellem . Udfra de 3 logo forslag vælges det vi skal videre udvikle. Efterfølgende tilretter jeg logoet til, ud fra dine ønsker så det kan blive præcis det logo du drømmer om.

Når det endelige logo er fundet, modtager du, sammen med logoet, også en guide med hvilke skrifttyper jeg har brugt til logoet samt hvilke farvekoder der er brugt, så du kan danne en rød tråd på alle dine platforme.

Som udgangspunkt leveres logoet i JPEG, PNG og vektorformat.

Hvis du har ydereligere spørgsmål eller ønsker til f.eks at modtage flere udkast eller at modtage logoet i en anden fil, er det noget jeg selvfølgelig meget gerne vil tilbyde. Blot kontakt mig også finder vi sammen den perfekte løsning til dig og din drøm.

GRAFISK MATERIALE

Jeg tilbyder udarbejdelse af materialedesigns til din markedsføring. Det kunne være brochurer, flyers, visitkort, plakater og lign.

Jeg ønsker at skabe branding materiale som du kan bruge på tværs af platforme så din virksomhedsprofil skinner igennem og sender det helt rigtige budskab til din mulige kunde.
Jeg har selv en særlig kærlighed for simple, minimalistiske designs som giver en rød tråd til din virksomhedsprofil/brand. 

Ved bestilling af grafisk materiale hos mig, opsætter jeg et kreativt og spændende design til dig, selvfølgelig ud fra dine ønsker og tanker. Derefter vil du modtage mit forslag på mail hvor vi efterfølgende vil tilrette det til, ud fra dine ønsker så det kan blive præcis det materiale som du drømmer om.

Hvis du ønsker det, står jeg også meget gerne for bestilling samt samarbejde med trykkeriet, så du har bedre tid til at have fokus på det, som du og din virksomhed gør bedst.

Som udgangspunkt leveres materialet i JPEG & PDF.
(Ved ønskning og betaling sørger jeg som sagt også gerne for samarbejdet med trykkeret og forsendelsen til dig).

WEBDESIGN

Jeg tilbyder udarbejdelse af din virksomheds nye hjemmeside. 
For mig er en af de vigtigste ting bag en hjemmeside, at den skaber troværdighed samt har et attraktivt design, der virker på alle platforme (computer, tablets samt mobiler). 

Jeg ønsker at skabe en ny hjemmeside med veludført godt design som fremhæver din virksomheds styrker, så din virksomhedsprofil vil skinne igennem. Webdesign er en af de ting som kan skabe en høj grad af troværdighed hos din mulige nye kunde.

Ved bestilling af en ny hjemmeside hos mig, opsætter jeg et kreativt og spændende forslag til et hjemmeside design skabt til din virksomehed. Efterfølgende tilretter vi sammen hjemmesiden til med præcis dine drømme.

Generelt anbefaler jeg, at man vælger wordpress som sin webdesign platform. Det er også den som man har mindst 

Hvis du har ydereligere spørgsmål eller ønsker til f.eks en hjemmeside i en anden platform, er det noget jeg selvfølgelig meget gerne vil tilbyde. Blot kontakt mig også finder vi sammen den perfekte løsning til dig og din drøm.

BILLEDE BEHANDLING

Jeg tilbyder, at hjælpe dig med at få de helt perfekte fotos til din virksomheds platforme.
Det, at fører sin virksomhed/drøm videre på de forskellige platforme med professionalitet i sine billeder, samt at få sin virksomhed til at skinne igennem med billeder, kan være en udfording.

Jeg har i mange år haft en helt speciel kærlighed til fotografering samt arbejdet bag sine fotos efterfølgende. For mig er kunsten ikke kun at kunne tage et godt billede, behandlingen af billedet efterfølgende er næsten ligeså vigtig del af, at danne et god råd tråd gennem sine billeder.

Jeg har igennem flere år brugt rigtig meget tid sammen med mit spejlreflekskamera samt billede redigeringen efterfølgende. Jeg har en helt særlig kærlighed til at skabe en råd tråd i ens billeder som f.eks. kan skabe et meget flot sammenhængende feed på instagram eller facebook mm. 

Jeg brænder for at hjælpe dig og din virksomhed hvis du har behov for hjælp til fotografering, redigering, dannelse af råd tråd til dine billeder eller blot ønsker tips og tricks.

BRANDING

Jeg tilbyder, at hjælpe dig med at få din virksomhed ud i verden. Branding er en rigtig vigtig del i din virksomhed. Det er en ting som godt kan tage lidt tid samt planlægning.

Det kan være et lidt uoverskueligt projekt at få sin virksomhed i den helt rigtige retning på de forskellige  sociale platforme.
Det vil jeg rigtig gerne tilbyde at hjælpe med.

Ved bestilling af branding hos mig, vil vi sammen finde frem til hvordan din virksomhed, skal skinne igennem med det helt rigtige budskab på de sociale medier. Dét at blive opdaget kan være en svær og langvarig proces, men bare vent. Når vi i samarbejde først få dig og din virksomhed på rette vej vil det blive meget sjovere!

Jeg tilbyder at hjælpe dig og din virksomhed med, at ligge en strategi for hvordan din virksomhed på bedst mulig vis kan komme frem i verden. Vi finder sammen frem til hvad din virksomheds budskab  samt hvad i skal skinne igennem med på de forskellige sociale platforme.

Hvis du har yderlige spørgsmål eller ønsker så tvivl ikke! Det er helt uforpligtende at kontakte mig!

RÅDGIVNING

Jeg har en drøm om, at grafisk design skal være for alle. Derfor går jeg meget op i, at skabe designs som løfter din virksomhed samt, at hjælpe dig med hvordan du kommer videre. 
Jeg går meget op i at skabe brugevenlige designs, så du selv har mulighed for at komme videre med det, optimer din hjemmeside samt at ændre i den hvis du ønsker det. 

Derfor tilbyder jeg rådgivning, hvis det er det du og din virksomhed ønsker og har brug for. Jeg opsætter også gerne jeres design eller webdesign og guider jeg igennem det trin for trin. På den måde guider jeg ger også meget gerne rundt i de forskellige platforme såsom wordpress.

Derudover skaber jeg også guides som man kan få tilsendt som pdf fil eller i printet form. På den måde vil du altid have en guide omkring det du måske kan synes er en udfording. 

Personligt sætter jeg en ære i at løse de stillede opgaver til tiden og i tråd med din virksomheds værdisæt og budskaber.

Hvis du har yderlige spørgsmål eller ønske om en speciel guide så tvivl ikke! Det er helt uforpligtende at kontakte mig!