Få fast support på din hjemmeside

Supportaftale til wordpress

Jeg ønsker at gøre det nemmest for dig, så du kan fokuserer på lige præcis det du er god til, og ikke skulle bruge tid på for mange ting ved siden af. Derfor har jeg skabt helt unikke serviceaftaler som sørger for, at din WordPress hjemmeside holdes opdateret, sikker og velfungerende. Uanset om du har en almindelig hjemmeside eller en webshop, har jeg en serviceaftale, der passer til dine behov.

Opdatering

Jeg sørger for at opdatere din wordpress hjemmeside, temaer samt plugins. På den måde får du en sikker hjemmeside som er up to date og fungerer.

Sikkerhedsovervågning

Jeg overvåger din hjemmeside med fokus på sikkerhedstrusler og tager proaktive skridt for at beskytte den - og på den måde undgå hacking.

Backup og gendannelse

Jeg vil sørger for regelmæssig backup af hele din hjemmeside. På den måde sikre jeg evt. hurtig gendannelse hvis uheldet er ude.

Find den rette supportaftale til dit behov

Din personlige support lige ved hånden

Jeg ønsker, at mine supportaftaler skal være for alle. Derfor må du endelig kontakte mig hvis dit behov ikke passer med en af mine pakker – så skræddersyer jeg gerne en supportløsning til dig og din virksomhed. 

Hjemmeside

Lille

Den lille support aftale er til dig, som vil klare det meste selv, men ønsker hjælp til opdatering samt sikkerhed på din hjemmeside.

Pris: 199 kr. måned

Designhjælp og anden support er ikke inkluderet, men når du har serviceaftale hos mig, tilbyder jeg en timepris på 650 kr. til yderligere hjælp – (min normale timepris er 850 kr.). 
Alle priser er ekskl. moms.

Mellem

Den mellem support aftale er til dig, som vil have vedligeholdelse til dagligdagen samt hjælp med opdatering og sikkerhed på din hjemmeside

Pris: 299 kr. måned

Designhjælp og anden support er ikke inkluderet, men når du har serviceaftale hos mig, tilbyder jeg en timepris på 650 kr. til yderligere hjælp – (min normale timepris er 850 kr.).
Alle priser er ekskl. moms.

Stor

Den store support aftale er til dig, som vil have vedligeholdelse, hjælp med opdatering og sikkerhed samt hjælp til rettelser på din hjemmeside. 

Pris: 399 kr. måned

*Rettelser, spørgsmål mm. skal aftales på e-mail. Dog kan rettelserne godt laves over et opkald. Ekstra support pris pr. time: 600 kr.
Alle priser er ekskl. moms.

Hvorfor så vælge mig?

Jeg drømmer om at grafisk design er for alle!

Jeg har en drøm om, at grafisk design skal være for alle. Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding, og derfor en vigtig faktor, hvis ikke en af de vigtigste for at nå ud til den rette målgruppe. 

Jeg er dedikeret til at skabe præcis dét unikke design, som passer perfekt til dig og din virksomhed. Jeg hjælper både med hjemmeside, visuel identitet, design af tryksager, fotografering samt SoMe kanaler. 

Ingen er ens

Uanset om du skal have hjælp med en hjemmeside eller visuel identitet, skaber jeg den unikke løsning som passer præcis til dig og din virksomhed. Alle løsninger er unikke da ingen er ens.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende og fortælle mig om dine drømme og tanker. Forhåbentligt kan vi sammen finde en perfekt løsning til dig! 

Jeg sørger altid for at tale et sprog, du forstår og jeg vil gøre mit aller bedste for at sikre du tilfreds – jeg går gerne den ekstra mil så jeg er helt sikker på du er tilfreds.

Tag det første skridt mod din nye visuelle identitet, hjemmeside mm. – jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og skabe magiske ting!

Simone Christiane Winther