Din nye unikke hjemmeside

Fang din målgruppe med en professionel hjemmeside

Jeg designer en unik hjemmeside som passer præcis til dig og din virksomhed. Det gør jeg ved hjælp af wordpress & elementer pro. Det betyder at du nemt og enkelt kan komme videre med hjemmesiden, uden at være bundet til mig.

Det er betyder også du ingen begrænsninger har og nemt selv kan ændre elementerne på din hjemmeside. 

Ingen binding og fast engangspris

Jeg har ikke binding på mine hjemmesider og du betaler kun for din wordpress hjemmeside en gang. Efter overlevering vælger du selv din fremtidig plan med hjemmesiden. Du har 100% rettighederne.

Mulighed for serviceaftale

Ønsker du efterfølgende hjælp med din hjemmeside, er jeg klar med både supportaftale og/eller klippekort.

Responsivt og skræddersyet design

Jeg designer skræddersyet hjemmesider som virker på alle platforme. Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.

Få din drømme hjemmeside som tiltrækker din målgruppe

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en skræddersyet hjemmeside i WordPress afhænger af dine behov og ønsker. For at gøre det overskueligt for dig, har jeg opdelt ‘design af skræddersyet hjemmesidder’ i 3 pris kategorier. 
Dog er alle hjemmesider unikke, og derfor er det svært at have en generel fast pris. Derfor udarbejder jeg en pris, hvor jeg tager højde for hvor mange undersider du har brug for samt hvilke funktioner du ønsker din hjemmeside har. 

Den lille hjemmesidepakke

Den lille hjemmesidepakke er til dig som ønsker en lille basic hjemmeside uden for mange specielle og større funktioner. Med i prisen inkluderer altid et skræddersyet design (som virker på alle platforme) samt basisfunktioner som f.eks. kontaktformular, nyhedsbrevsintegration og blogskabelon.

Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.

Pris: 8000 kr.

Da designet er skræddersyet til dig og din virksomhed, påbegynder jeg ikke opgaven før fakturaen er betalt – obs. man har mulighed for ratebetaling (50% ved start og 50% inden overdragelse). 
Ekstra sider kan tilkøbes. 

Alle priser er fra priser og ekskl. moms.

Den simple hjemmesidepakke

Den simple hjemmesidepakke er til dig som ønsker en simpel hjemmeside uden for mange specielle og større funktioner. Med i prisen inkluderer altid et skræddersyet design (som virker på alle platforme) samt basicfunktioner som f.eks. kontaktformular, nyhedsbrevsintegration og blogskabelon.  

Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.

Pris: 9500 kr.

Da designet er skræddersyet til dig og din virksomhed, påbegynder jeg ikke opgaven før fakturaen er betalt – obs. man har mulighed for ratebetaling (50% ved start og 50% inden overdragelse). 
Ekstra sider kan tilkøbes.

Alle priser er fra priser og ekskl. moms.

 

Den eksklusive hjemmesidepakke

Den eksklusive hjemmesidepakke er til dig som har brug for specielle funktioner som f.eks. flere sprog, bookingformular, login mulighed og lignende. Her er der ingen begrænsning for antal af sider.

Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig. Når jeg skal lave en eksklusiv  hjemmeside, laver jeg altid et skræddersyet tilbud til netop den hjemmeside du drømmer om.  

Pris: 12000 kr.

Da designet er skræddersyet til dig og din virksomhed, påbegynder jeg ikke opgaven før fakturaen er betalt – obs. man har mulighed for ratebetaling (50% ved start og 50% inden overdragelse). 

Alle priser er fra priser og ekskl. moms.

 

Vejen til din nye hjemmeside

Min designproces

Det er vigtigt for mig at der er rene linjer og ro i maven, når jeg skal designe din nye skræddersyet hjemmeside. Derfor har jeg skabt en enkelt proces, så oplevelsen for dig er nem og tryg. 

Før jeg påbegynder nogen former for opgaver, starter jeg altid med en indledende uforpligtende samtale, hvor vi finder frem til dine behov og ønsker for din nye hjemmeside. 

Denne samtale foregår altid på telefon eller ved fysisk møde, så jeg kan få en god forståelse for dig og din virksomhed samt jeres visioner og ønsker.

Når jeg har modtaget alt det nødvendige materiale fra dig, begynder jeg at sammesætte din nye skræddersyet hjemmeside. Jeg bruger WordPress og Elementor Pro for at sikre et professionelt samt fleksibelt design. Det betyder også du nemt og enkelt kommer godt fra start når du modtager din nye hjemmeside. 

Når jeg har skabt en ny skræddersyet hjemmeside til dig, sender jeg dig et link, hvor du kan se designet. Her har du mulighed for at komme med rettelser og feedback, så designet kan blive finjusteret og lige præcis som du drømmer om. 

Når du har godkendt designet, sørger jeg for at lægge hjemmesiden over på dig domæne samt sørger for den er fuldstændig køreklar. 

Også er din nye hjemmeside faktisk klar til at blive vist frem til verden.

(Obs. ved ratebetaling kommer den ikke online før alle rater er betalt).

Hvad du kan forvente

Det får du med din nye hjemmeside

Når jeg skal designe din nye skræddersyet hjemmeside, får du en komplet løsning der er køreklar ved overdragelse. Derudover får du en løsning hvor du selv har mulighed for at tilrette mm. fremadrettet, da den opsættes i et brugervenligt system. 

Skræddersyet design

Jeg tilpasser hjemmesiden efter dine specifikke behov og ønsker, så den er skræddersyet til dig og din virksomhed. 

Brugervenlig på alle platforme

Jeg vil sørger for at din hjemmeside vil være fuldt responsiv, så den ser godt ud og fungerer optimalt på alle platforme.

 

Personlig
rådgivning

Under hele processen sørger jeg for at holde tæt dialog, så dine behov og ønsker bliver opfyldt. Du vil derfor være med under hele processen. 

Elementor Pro
Licens

Hjemmesiden bygges op i WordPress og Elementor Pro. Derfor er Elementor Pro licens inkluderet i din hjemmeside pris. 

Ingen skjulte
bindinger

Når din nye hjemmeside er færdig og den er overdraget til dig, er det din ejendom og der er ingen skjulte omkostninger. 

Fast
pris & aftale

Du får altid en fast pris på din nye skræddersyet hjemmeside ved start. Det hele vil også være en skriftlig aftale, som skaber tryghed og ro.

FAQ

Spørgsmål jeg ofte får

For at gøre det nemt og trygt har jeg herunder skrevet de mest almindelige spørgsmål jeg får, i forbindelse med mine skræddersyet hjemmesider.

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en af verdens største systemer og er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden. Når jeg har bygget din nye skræddersyet hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support.

Min typiske leveringstid for første udkast er 2-5 uger.  Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare mine henvendelser, samt hvilken type hjemmeside du skal have skræddersyet. 

Jeg oplyser og afstemmer altid om forventet leveringstid, når jeg giver et tilbud. 

Nej – der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt og trygt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for hjemmesidedesignet.

Når jeg har designet din nye skræddersyet hjemmeside, er den din.

Obs. dit domæne koster noget årligt, men det er til din hosting aftale. Her har jeg samarbejde og anbefaler Simply.  

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 70 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Her anbefaler jeg simply som en løsning.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har jeg skabt muligheden for at have en supportaftale og/eller klippekort løsning med mig. 

Dette er tilkøb og noget du helt selv bestemmer om du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende og fortælle mig om dine drømme og tanker. Forhåbentligt kan vi sammen finde en perfekt løsning til dig! 

Jeg sørger altid for at tale et sprog, du forstår og jeg vil gøre mit aller bedste for at sikre du tilfreds – jeg går gerne den ekstra mil så jeg er helt sikker på du er tilfreds.

Tag det første skridt mod din nye visuelle identitet, hjemmeside mm. – jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og skabe magiske ting!

Simone Christiane Winther