Unikt og professionelt logo

Logo Design

Jeg udarbejder logodesigns, som viser hvad din virksomhed står for og brænder for. Din virksomheds logodesign, er din mulige kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor stræber jeg efter at skabe logodesigns, som viser, hvad din virksomhed står for. 

Jeg skaber derfor altid skræddersyet logoer, der fortælle en stærk historie om din virksomhed. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller ønsker at forny dit nuværende brand, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe et logo, der skiller sig ud.

Unikt design

Jeg designer et unikt logo til dig og din virksomhed, baseret på dine ønsker og krav til farver og udseende.

Flere forslag

Når jeg designer dit nye logo, modtager du altid flere forslag. På den måde sikre jeg, at logoet er et der rammer plet. Derfor vælger du udfra forslaget, dét logo som vi skal arbejde videre med.

Fuld logopakke og vejledning

Når dit logo er færdigt, får du alle filtyper så dit logo er klar til brug både online og til tryk. Du får også en vejledning til de forskellige filtyper samt en brandguide.

Få dit drømme logo som tiltrækker den rigtige målgruppe

Jeg bed hvor vigtig en visuel identitet er for dig og din virksomhed. Derfor har jeg skabt en, men den helt rigtige pakke løsning ved køb af logo. 

Når du bestiller logopakken hos mig, bliver du en stor del af hele skabelsensprocessen.

Jeg sender minimum 3 forslag af sted til dig, som vi efterfølgende bygger videre på sammen, indtil du har et logo, som er helt som ønsket.

Alle priser er ekskl. moms. 

Signatur logopakke

Din visuelle identitet er nemlig ikke noget du skal gå på kompromis med. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!

Pris: 6000 kr.

Da designet er skræddersyet til dig og din virksomhed, påbegynder jeg ikke opgaven før fakturaen er betalt – obs. man har mulighed for ratebetaling (50% ved start og 50% inden overdragelse). Ingen returret. Designet er først dit når faktura er betalt. 

Alle priser er fra priser og ekskl. moms.

Hvorfor vælge mig?

Unikke logodesign skræddersyet til din virksomhed

Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!

Sidder du med et ønske om at skabe præcis det logo, der symboliserer det, du gerne vil sælge eller formidle, så skal du ikke tøve med at kontakte mig, uanset om du er privat person eller virksomhedsejer. Sammen finder vi frem til at give din drøm, det udseende, der får andre til at drømme med …

Skræddersyet design

Jeg tilbyder et skræddersyet logodesign, der passer til din virksomheds unikke behov. Vores designproces begynder med en grundig dialog om dine ønsker og idéer samt di n virksomheds værdier.

Personlig rådgivning

Jeg deler gerne min viden om logodesigns og visuelle identiteter så jeg kan rådgive dig på bedste vis.

Komplet pakke

Jeg tilbyder en komplet logopakke, der inkluderer alt, hvad du behøver. Fra forskellige logo versioner til fulde filpakker og brand guide.

Hvad du kan forvente

Det får du med et logodesign

Når jeg skal designe dit nye logo, får du en samlet pakke med alt det du har brug for.

Dialog om dine ønsker

For at kunne ramme dine drømme på bedste vis, starter jeg altid med en samtale om dig og din virksomheds ønsker og forventninger. 

Flere filtyper

Jeg laver altid en samlet pakke med dit logo i flere filformater. Så har du de filtyper der skal bruges til både online og tryk.

Korrekturgange

Jeg stræber efter at skabe dit drømme logo, som tiltrækker de rigtige. Derfor er korrekturgange inklusiv i min pris. 

Sort og hvid version

Udover logoet i dine brand farver, modtager du også logoet i en sort og hvid version.

Flere udkast

For at du får mulighed for at se nogen forskellige forslag, så du kan mærke efter i maven, udarbejder jeg altid 3 designforslag så vi kan ramme plet.

Visuel identitet

Du får en skræddersyet brand guide med, så du selv kan fortsætte med din nye visuelle identitet og forstå den.

Lad mig designe din nye visuelle identitet

Fordelene ved et professionelt logodesign

Et professionelt designet logo er med til at skabe et stærkt og mindeværdigt brand. Et godt logo er mere end bare et navn i en flot font. Det er en central del af din virksomheds identitet. Her er nogle fordele ved et professionelt logodesign:

Brandgenkendelse

Et professionelt designet logo hjælper med at opbygge kendskab for dit brand. Et unikt logo gør det nemmere for kunder at genkende din virksomhed.

Unikt og tilpasset

Det kan være fristende at bruge et af de mange gratis værktøjer tilgængelige. Men ved at vælge et professionelt design sikrer du, at dit logo skiller sig ud og er unikt.

Kvalitet og konsistens

Med min logopakke får du en ensartet visuel identitet på tværs af alle medier. Dette er vigtigt for at opretholde et professionelt og sammenhængende brandbillede.

Vejen til din nye webshop

Min designproces

Før vi går i gang med din nye visuelle identitet, plejer jeg at anbefale du tænker over hvilken form for logo du bliver tiltrukket af – hvilket logo du drømmer om. 

Søg inspiration og gem det hele, så det vil være nemmere for dig at sætte ord og tanker på dine ideer og ønsker. Tænk over hvad din virksomhed tilbyder jeres målgrupper og hvilke værdier din virksomhed står for.

Jeg starter altid med en grundig dialog, hvor jeg lytter til dine idéer, ønsker og behov. Denne fase er vigtig for at forstå din virksomheds vision og værdier. Denne samtale tager vi typisk over telefon eller ved fysisk møde.

Jeg går i gang med designet af dit nye logo efter snakken. Jeg udarbejder altid 3 forslag.

Ud af de designforslag du har modtaget, vælger du et logo som vi kan arbejde videre med, hvis du ønsker rettelser.

Når logoet er færdigt, leverer jeg en komplet filpakke, så du kan bruge dit nye logo på alle platforme. Dette inkluderer forskellige filformater versioner i sort og hvid. Du ejer herefter rettighederne til logoet. 

FAQ

Spørgsmål jeg ofte får

For at gøre det nemt og trygt har jeg herunder skrevet de mest almindelige spørgsmål jeg får, i forbindelse med mine designs af visuelle identiter.

Når vi har haft den første samtale om dine ønsker til designet, modtager du første udkast på logo inden for 7 hverdage.

Har du bestilt flere grafiske opgaver vil der være længere leveringstid. Den informerer jeg om, inden vi starter.

Du modtager 3 udkast.

Ja selvfølgelig!

Det forslag du synes bedst om, arbejder vi videre med indtil du er helt tilfreds. Det gør vi fordi jeg ved hvor vigtig den rette visuelle identitet er.

Processen starter med en indledende samtale, hvor jeg lærer din virksomhed at kende. Vi snakker om dine ønsker, mål og målgruppe for at skabe en dybdegående forståelse af dine behov. Herefter går jeg i gang med at udarbejde designudkast.

Ja! Jeg ved hvor vigtig den rette visuelle identitet er. Derfor går jeg gerne den mil længere for at ramme plet for at skabe et logo, der afspejler din virksomheds identitet, værdier og stemning.

Når du har betalt for designet, så er rettighederne dine. Du kan altså gøre, hvad du vil med dit nye logo.

Det er vigtigt for mig, at du kan bruge dit logo til lidt af hvert. Derfor får du også logoet i flere forskellige filformater. På den måde kan du bruge logoet til både hjemmeside, sociale medier og trykte medier.

Du får følgende filer:

PDF
PNG (med og uden baggrund)
JPEG
SVG

Ja! Jeg hjælper med alle former for grafiske opgaver til både print og online medier. 

Endelig tag fat i mig hvis du har en grafisk drøm jeg skal hjælpe med!

Min logo designpakke inkluderer indledende konsultation, udvikling af flere logo forslag, feedback og redigering samt levering af det endelige logo i forskellige formater til brug på print og digitalt.

Jeg følger en proces, hvor jeg indarbejder din feedback og ideer i designet. Dit input er afgørende for at sikre, at det endelige logo opfylder dine forventninger. Er du ikke tilfreds med vores forslag, tilpasser vi efter din feedback.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende og fortælle mig om dine drømme og tanker. Forhåbentligt kan vi sammen finde en perfekt løsning til dig! 

Jeg sørger altid for at tale et sprog, du forstår og jeg vil gøre mit aller bedste for at sikre du tilfreds – jeg går gerne den ekstra mil så jeg er helt sikker på du er tilfreds.

Tag det første skridt mod din nye visuelle identitet, hjemmeside mm. – jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og skabe magiske ting!

Simone Christiane Winther