Grafisk design

Grafisk design

Min typiske startpris – 1000 kr. ex. moms

Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!

Det er min erfaring, at rigtig mange lader sine gode idéer bremse, fordi man ikke har værktøjerne, computeren, computererfaringen eller blot ønsker en med på sidelinjen som guide og sparringspartner. Sidder du med et ønske om at skabe præcis det logo, der symboliserer det, du gerne vil sælge eller formidle. Har du en tanke (idé) om at skabe en hjemmeside, der i sin form understøtter dit budskab udadtil samtidig med, at hjemmesiden visuelt har en rød tråd til andet materiale såsom visitkort, flyers og lignende, så skal du ikke tøve med at kontakte mig, uanset om du er privat person eller virksomhedsejer. Sammen finder vi frem til at give din drøm, det udseende, der får andre til at drømme med …

Processen

1.

Start

Når jeg skal udarbejde din virksomheds nye grafiske design, sørger jeg for at have dig med i hele processen fra start til slut.

Det gør jeg for at sikre mig, at det grafiske design kommer til at udtrykke præcis det du og din virksomhed ønsker det skal udtrykke og indeholder din evt allerede eksisterende visuelle identitet. Derfor vil jeg også foretrække, at vi tager en snak som det første så jeg kan få alle dine ønsker og krav.
Dette foretrækker jeg enten over mobil eller ved møde.

2.

Design og udvælgelse

Når jeg har alle de relevante oplysninger fra dig, vil jeg typisk designe minimum 2 forskellige udkast til dit nye grafiske design, så du har lidt forskellige vinkler at vælge mellem. Udfra de 3 udkasts vælger vi sammen det der skal videre udvikles og blive det perfekte.

3.

Dit nye design

Når det endelige grafiske design er fundet, vil du modtage en komplet pakke med de filer og formater som du har behov for.

Derudover guider jeg gerne og fortæller hvilke farver, skrifttyper osv der er brugt så du evt kan vedligeholde det fremadrettet. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sidder du med nogen spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit drømmelogo sammen med mig, så kontakt mig endelig! Det er helt uforpligtende.