GRAFISK DESIGN

En drøm om, at grafisk design skal være for alle. Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!
Det er min erfaring, at rigtig mange lader sine gode idéer bremse, fordi man ikke har værktøjerne, computeren, computererfaringen eller blot ønsker en med på sidelinjen som guide og sparringspartner. Sidder du med et ønske om at skabe præcis det logo, der symboliserer det, du gerne vil sælge eller formidle. Har du en tanke (idé) om at skabe en hjemmeside, der i sin form understøtter dit budskab udadtil samtidig med, at hjemmesiden visuelt har en rød tråd til andet materiale såsom visitkort, flyers og lignende, så skal du ikke tøve med at kontakte mig, uanset om du er privat person eller virksomhedsejer. Sammen finder vi frem til at give din drøm, det udseende, der får andre til at drømme med …

Jeg udarbejder logodesigns, som viser hvad din virksomhed står for og brænder for. Din virksomheds logodesign, er din mulige kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor stræber jeg efter at skabe logodesigns, som viser, hvad din virksomhed står for.

Når jeg skal udarbejde din virksomheds logodesign, sørger jeg for at have dig med i hele processen fra start til slut.
Det gør jeg for at sikre mig, at logoet kommer til at udtrykke præcis det du og din virksomhed ønsker det skal udtrykke. Derfor vil jeg også foretrække, at vi tager en snak som det første så jeg kan få alle dine ønsker og krav til dit drømmelogo. Dette foretrækker jeg enten over mobil eller ved møde.
Når jeg har alle de relevante oplysninger fra dig, vil jeg typisk designe minimum 3 forskellige udkast til dit logodesign, så di har lidt forskellige vinkler at vælge mellem. Udfra de 3 udkasts vælger vi sammen det der skal videre udvikles og blive dit drømmelogo.

Når det endelige logo er fundet, vil du modtage en komplet logopakke med logoet i alle formater og størrelser som du har behov for.
Derudover udarbejder jeg også et brandboard til dig, som er med i prisen. Et brandboard er en slags guide med hvilke skrifttyper jeg har brugt til logoet samt hvilke farvekoder der er brugt, så du kan danne en rød tråd på alle dine platforme.

Hvis du har ydereligere spørgsmål eller ønsker til f.eks at modtage flere udkast eller at modtage logoet i en anden fil, er det noget jeg selvfølgelig meget gerne vil tilbyde. Blot kontakt mig også finder vi sammen den perfekte løsning til dig og din drøm.
Hvis du ønsker det, står jeg også meget gerne for bestilling samt samarbejde med trykkeriet, så du har bedre tid til at have fokus på det, som du og din virksomhed gør bedst.

 

Coffee Bean

Grafisk DESIGN

Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!

HAR
DU
SPØRGSMÅL?

MINE NYESTE DESIGNS