Logo design

Logo design

Min logopakkepris – 4500 kr. ex. moms

Grafisk design er en af de vigtigste grundpiller inden for branding. Dit brand er typisk din kundens første umiddelbare møde med dig og din virksomhed, og i løbet af få sekunder har kunden allerede en opfattelse af dit brand. Derfor er det så vigtigt, at dit visuelle udtryk rammer rigtigt ved første øjekast!

Sidder du med et ønske om at skabe præcis det logo, der symboliserer det, du gerne vil sælge eller formidle, så skal du ikke tøve med at kontakte mig, uanset om du er privat person eller virksomhedsejer. Sammen finder vi frem til at give din drøm, det udseende, der får andre til at drømme med …

Jeg udarbejder logodesigns, som viser hvad din virksomhed står for og brænder for. Din virksomheds logodesign, er din mulige kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor stræber jeg efter at skabe logodesigns, som viser, hvad din virksomhed står for.

Når du bestiller logopakken hos mig, bliver du en stor del af hele skabelsensprocessen.
Jeg sender minimum tre forslag af sted til dig, som vi efterfølgende bygger videre på sammen, indtil du har et logo, som er helt som ønsket.

Derudover modtager du altid en komplet logopakke, dvs. de filer, du har behov på samt et brandboard, der hjælper dig med at videreføre din visuelle identitet på alle dine platforme.

Processen

1.

Start

Når jeg skal udarbejde din virksomheds logodesign, sørger jeg for at have dig med i hele processen fra start til slut.
Det gør jeg for at sikre mig, at logoet kommer til at udtrykke præcis det du og din virksomhed ønsker det skal udtrykke. Derfor vil jeg også foretrække, at vi tager en snak som det første så jeg kan få alle dine ønsker og krav til dit drømmelogo. Dette foretrækker jeg enten over mobil eller ved møde.

2.

Design og udvælgelse

Når jeg har alle de relevante oplysninger fra dig, vil jeg typisk designe minimum 3 forskellige udkast til dit logodesign, så du har lidt forskellige vinkler at vælge mellem. Udfra de 3 udkasts vælger vi sammen det der skal videre udvikles og blive dit drømmelogo.

3.

Dit nye logo

Når det endelige logo er fundet, vil du modtage en komplet logopakke med logoet i alle formater og størrelser som du har behov for.
Derudover udarbejder jeg også et brandboard til dig, som er med i prisen. Et brandboard er en slags guide med hvilke skrifttyper jeg har brugt til logoet samt hvilke farvekoder der er brugt, så du kan danne en rød tråd på alle dine platforme

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sidder du med nogen spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit drømmelogo sammen med mig, så kontakt mig endelig! Det er helt uforpligtende.