Fortrolighedspolitik

Privatlivspolitik

Mit navn er Simone Christiane Winther. Jeg har igennem de sidste 10 år haft en helt speciel kærlighed til grafisk design samt webdesign. Det har gjort, at jeg i dag er så heldig at sidde med grafisk design i min hverdag i min egen virksomhed, Bility of design. Jeg har haft siddet i et reklamebureau også.

Når du ringer eller skriver til mig med henblik på et muligt samarbejde, gemmer jeg dit telefonnummer og/eller e-mail samt dit navn. Samtidig opbevarer jeg de oplysninger, du giver mig på mail eller på anden vis. Hvis du vælger ikke at starte et samarbejde op hos mig, sletter jeg mails og andet fra dig med det samme.  
Alt mit grafiske arbejde bliver sikkert gemt og opbevaret på min harddisk, som er uden internetforbindelse. 

Hvis du skriver til mig på mail eller sms vedrørende et evt. samarbejde eller andet, gemmer jeg dine mails/sms-beskeder i højst 3 måneder. På den måde kan jeg sikre mig, at jeg har oplysninger, der eventuelt skal bruges i et fremtidigt samarbejde. Ønsker du ikke, at jeg gemmer dine oplysninger, kan du altid bede mig slette dem igen med det samme.

I løbet af samarbejdet, noterer jeg de ønsker og evt. krav ned, som du kunne have til det design jeg skal skabe. Derudover gemmer jeg også mails og andet omkring dine ønsker og evt. krav til det design, jeg skal skabe.
Det gør jeg for at kunne skabe det helt perfekte design til dig.

Hvis jeg som grafisk designer har et ønske om at bruge det design, jeg har skabt til dig på mit portfolio eller diverse sociale medier, skal det være med dit samtykke. Hvis dit samtykke ikke er der, bliver ingen af dine designs vist frem.

Du har til hver en tid ret til at få tilsendt de specifikke personoplysninger, jeg har omkring dig. På den måde kan du sikre dig, at jeg har de korrekte oplysninger. 

Du kan til hver en tid kontakte mig på info@bilityofdesign.dk og bede mig slette de personoplysninger, jeg har om dig.
Det er vigtig, at du specifikt skriver, hvilke oplysninger, du ønsker slettet. 

Det er kun mig, der har adgang til dine oplysninger og de videregives ikke uden dit samtykke.