Service aftale

Service aftale

Min serviceaftalepris – 350 kr. ex. moms pr. måned

Jeg ønsker at gøre det nemmest for dig, så du kan fokuserer på det du er god til, og ikke skulle bruge tid påå for mange ting ved siden af. Derfor har jeg valgt at give dig muligheden for at købe en serviceaftale med til din nye hjemmeside, hvilket jeg vil anbefale dig at gøre.

Serviceaftalen løber over 6 måneder af gangen. Det betyder at jeg fakturerer dig for 6 måneder af gangen. Derudover vil jeg gøre opmærksom på at opsigelse af serviceaftalen skal ske senest 30 dage inden din serviceaftale udløber (af de 6 måneder).

Når du har serviceaftalen hos mig, vil jeg sørger for at din hjemmeside altid fungerer optimalt. Jeg sørger for at hjemmesiden altid er opdateret og vedligeholdt, hvilket vil mindske hacking, nedbrud osv.
(Supportaftalen er frivilligt, og ikke et krav når du køber en hjemmeside hos mig).

Hvis du ønsker daglig backup fremfor månedlig backup, skal du tilkøbe det til din serviceaftale. Hvis du ønsker daglig backup koster det 500 kr. ex. moms pr. halve år.

Designhjælp og anden support er ikke inkluderet, men når du har serviceaftale hos mig, tilbyder jeg en timepris på 650 kr. ex. moms til yderligere hjælp – (min normale timepris er 850 kr. ex. moms). 

Serviceaftale med månedlig backup pr. halve år: 2100 kr. ex. moms Serviceaftale med daglig backup pr. halve år: 2600 kr. ex. moms

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sidder du med nogen spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit drømmelogo sammen med mig, så kontakt mig endelig! Det er helt uforpligtende.