Web design

Hjemmeside pakke #1

Lille hjemmesidepakke – 7500 kr. ex. moms

Den lille hjemmesidepakke er til dig som ønsker en lille basic hjemmeside uden for mange specielle funktioner og størrer funktioner. Med i prisen får du en skræddersyet hjemmeside som virker på alle platforme. Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.
(Ved opstart betales 50% af den aftalte pris, derefter påbegyndes arbejdet).

Hjemmeside pakke #2

Avanceret hjemmesidepakke – 9500 kr. ex. moms

Den avancreret hjemmesidepakke er til dig som ønsker en hjemmeside med lidt flere specielle funktioner, f.eks. flere sprog, en loginmulighed for brugeren mm). Med i prisen får du en skræddersyet hjemmeside som virker på alle platforme. Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.
(Ved opstart betales 50% af den aftalte pris, derefter påbegyndes arbejdet).

Hjemmeside pakke #3

Eksklusive hjemmesidepakke – 12500 kr. ex. moms

Den eksklusive hjemmesidepakke er til dig som ønsker en webshop eller en hjemmeside med stort set ingen begrænsinger. Med i prisen får du en skræddersyet hjemmeside som virker på alle platforme. Derudover sætter jeg hellere end gerne dit indhold samt billeder ind på hjemmesiden, når layoutet er godkendt af dig.
(Ved opstart betales 50% af den aftalte pris, derefter påbegyndes arbejdet).

Processen

1.

Start

Når jeg skal udarbejde din virksomheds visuelle identitet eller hjælpe dig med at få hele din visuelle identitet til at hænge sammen, sørger jeg for at have dig med i hele processen fra start til slut.
Det gør jeg for at sikre mig, at den visuelle identitet kommer til at udtrykke præcis de budskaber og værdier som din virksomhed står for. For at skabe det bedste resultat og for at jeg kan forstå dig og din virksomhed på bedste vis vil jeg foretrække, at vi tager en snak som det første. Dette foretrækker jeg enten over mobil eller ved møde.

(Denne service kan ydes til virksomheder som allerede har et logo og er igang. Virksomheden kan også købes som tilkøb til nyt logodesign).

2.

Design og udvælgelse

Når jeg har alle de relevante oplysninger fra dig, vil jeg typisk designe et udkast til et brandboard, som vil give udtryk for hele dit brands visuelle identitet – altså skrifttyper, farver, former, billeder osv…
Udfra det brandboard ka vi tilrette og ændre så det hele bliver præcis som du ønsker. 

3.

Din nye visuelle identitet

Når brandboardet og derved din nye visuelle identitet er lige som du ønsker, vil du modtage en komplet pakke hvori alle farvekoder, skriftyypefiler, billeder osv… ligger i. Med denne mappe vil du kunne sikre dig at føre den visuelle identitet videre. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sidder du med nogen spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit drømmelogo sammen med mig, så kontakt mig endelig! Det er helt uforpligtende.