WEB DESIGN

Jeg tilbyder udarbejdelse af din virksomheds nye hjemmeside.
For mig er en af de vigtigste ting bag en hjemmeside, at den skaber troværdighed samt har et attraktivt design, der virker på alle platforme (computer, tablets samt mobiler).

Jeg ønsker at skabe en ny hjemmeside med veludført godt design som fremhæver din virksomheds styrker, så din virksomhedsprofil vil skinne igennem. Webdesign er en af de ting som kan skabe en høj grad af troværdighed hos din mulige nye kunde.

Når jeg skal udarbejde din virksomheds nye hjemmeside, sørger jeg for at have dig med i hele processen fra start til slut.
Det gør jeg for at sikre mig, at hjemmesiden kommer til at udtrykke præcis det du og din virksomhed ønsker at udtrykke. Derfor vil jeg også foretrække, at vi mødes og sammen tager en snak om hvad du drømmer om, så jeg kan få alle dine ønsker, behov og krav til din nye hjemmeside. Dette foretrækker jeg enten over mobil eller ved møde.

Når jeg har alle relevante oplysninger fra dig, vil jeg typisk designe et udkast til din nye hjemmeside. Udfra det udkast udvikler vi sammen videre og tilretter den indtil den er helt som du drømmer om.

Når hjemmesiden er helt som du ønsker, sætter jeg gerne alt dit indhold ind på siden, så du får overdraget en hjemmeside som er helt klar til at gå i luften.

Generelt anbefaler jeg, at man vælger wordpress som sin webdesign platform. Det er også den som man har mindst

Hvis du har ydereligere spørgsmål eller ønsker til f.eks en hjemmeside i en anden platform, er det noget jeg selvfølgelig meget gerne vil tilbyde. Blot kontakt mig også finder vi sammen den perfekte løsning til dig og din drøm.

Coffee Bean

WEB DESIGN

Jeg ønsker at skabe hjemmesider som skaber troværdighed med et attraktivt design, der virker på alle platforme.
Webdesign skal se godt ud, være funktionelt og fremhæve de rette budskaber og styrker for din virksomhed. 
Det er altid dig eller din virksomhed, der ejer hjemmesiden og domænet, når jeg opsætter websitet. 

HAR
DU
SPØRGSMÅL?

MINE NYESTE DESIGNS