Ydelser

Logo design

Min logopakkepris – 4500 kr. ex. moms

Når du bestiller logopakken hos mig, bliver du en stor del af hele skabelsensprocessen. Jeg sender minimum tre forslag af sted til dig, som vi efterfølgende bygger videre på sammen, indtil du har et logo, som er helt som ønsket.
Derudover modtager du altid en komplet logopakke, dvs. de filer, du har behov på samt et brandboard, der hjælper dig med at videreføre din visuelle identitet på alle dine platforme.

Grafisk design

Typiske startpris – 1000 kr. ex. moms

Drømmer du om et visitkort, tryk på din bil, din flyver, brevpapir, døre og indgangspartier eller hvor du nu kunne have brug for et visuelt udtryk, så skriv endelig til mig.
Jeg har erfaring med mange forskellige tryksager lige fra print til biler, flyers, hestetrailere, materialedesigns til undervisningsmateriale, bøger, brochurer osv. 

Visuel identitet

Typiske startpris – 3000 kr. ex. moms

At have en visuel rød tråd på alle ens platforme, er fuldstændigt grundlæggende for en virksomhed. Billeder, farver, former, typografi, kendetegn i det hele taget skal stråle igennem alle steder, hvor der er et behov for en hurtig visuel genkendelse.

Web design

Min hjemmesidepakke – fra 7500 kr. ex. moms

Jeg ønsker at skabe hjemmesider som skaber troværdighed med et attraktivt design, der virker på alle platforme.
Webdesign skal se godt ud, være funktionelt og fremhæve de rette budskaber og styrker for din virksomhed. Det er altid dig eller din virksomhed, der ejer hjemmesiden og domænet, når jeg opsætter websitet. 

For at gøre det nemmere for dig som kunde at vurdere mine priser, har jeg skabt 3 forskellige pakkeløsninger, som er meget tætte ca priser. Dem kan du læse mere om hvis du klikker på læs mere.

Service aftale

Min serviceaftalepris – 500 kr. ex. moms

Jeg ønsker at gøre det nemmest for dig, så du kan fokuserer på det du er god til, og ikke skulle bruge tid påå for mange ting ved siden af. Derfor har jeg valgt at give dig muligheden for at købe en serviceaftale med til din nye hjemmeside, hvilket jeg vil anbefale dig at gøre.

Når du har serviceaftalen hos mig, vil jeg sørger for at din hjemmeside altid fungerer optimalt. Jeg sørger for at hjemmesiden altid er opdateret og vedligeholdt, hvilket vil mindske hacking, nedbrud osv.
(Supportaftalen er frivilligt, og ikke et krav når du køber en hjemmeside hos mig).

Klippekort

Min klippekortpris – 3250 kr. ex. moms

Jeg ønsker at gøre det nemmest for dig, så du kan fokuserer på det du er god til, og ikke skulle bruge tid på for mange ting ved siden af. Derfor har jeg valgt at give dig muligheden for at købe et klippekort, som vil give dig mulighed for hjælp til nedsat pris.
Med et klippekort kan du få hjælp til ændringer på hele din hjemmeside, designændringer, opsætning af nye sider eller elementer samt spørgsmål. 

Jeg har lavet 4 forskellige muligheder for klippekort. Det er muligt at købe et klippekort med 5, 10, 15 eller 20 klip.
Klippekortet har udløb efter 12 måneder og kan bruges i min åbningstid som er mandag – fredag fra 09:00 – 18:00.
(Normalpris for support er 850 kr. pr. time ekskl. moms).

Abonnement Løsning

Mit abonnementpris – 1500 kr. ex. moms

Jeg ønsker at gøre det nemmest for dig, så du kan fokuserer på det du er god til, og ikke skulle bruge tid på for mange ting ved siden af. Derfor har jeg valgt at give dig muligheden for at købe et månedligt abonnement hos mig. 
Det vil give dig muligheden for at have min grafiske hjælp lige ved hånden hele tiden. 

Med et abonnement kan du få hjælp til ændringer på hele din hjemmeside, designændringer, opsætning af nye sider eller elementer samt spørgsmål. 

Sidder du med spørgsmål eller tanker?

Så er du så velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende og fortælle mig om dine drømme og tanker. Forhåbentligt kan vi sammen finde en perfekt løsning til dig!